Covid-19

Kära kunder!

Vi vill att ni ska veta att vi värnar om er och vår säkerhet! Vi följer alla föreskrifter från folkhälsomyndigheten och spritar efter varje kund.  Vi bra alla kunder som kommer att gå direkt för att tvätta händerna och är ni sjuka HÖR AV ER TILL OSS! Vi hittar en ny tid. Vi är just ny extra flexibla för er som tillhör riskgrupper eller är väldigt oroliga! Vi lovar även er att vi inte kommer till jobbet med symtom.

Sen ber vi oxå att ni inte glömmer bort oss. I dessa tider behöver vi er som är friska mer än någonsin. Så låt oss ta hand om ert hår även i kristider för utan er så finns vi inte kvar!

Ta hand om er och tveka inte att höra av er! Kramar

#EGOBoostTHN 2019 5 April

Nu kör vi vår succékväll om igen!
En favorit i repris på Butlers kan man säga.
Kvällen kommer vara fullspäckad med happenings så som Drinkar, Mat, Mingel, Visning, Tävlingar, Goodiebags, FEST, Erbjudanden och Härliga människor!

Biljetter finns på AQUA på Storgatan 37, THN
och hos våra utställare som ni kan läsa mer om här i eventet! https://www.facebook.com/events/2094272140669285/

(INGÅR: Inträde, Lättare plockbuffe, Dryckesbiljetter, Goodiebag & Upplevelse mm)

MISSA DET INTE!!!

Nystarts kväll hos oss 29/11 kl 18.00.

Ni är varmt välkomna på vår nystarts kväll då vi kommer presentera alla nyheter hos oss. Vi bjuder på bubbel och lite tilltugg. Våra nya frisörer kommer styla och ge tips och trix, vår Dr. Arvin som som gör botox och fillers mm kommer gör a en live demonstration under kvällen. (tider ligger på FB eventet) Vi har ny fin inredning och kom och prova våra nya sköna massageshamponeringar. Vi kommer ha fantastiska erbjudanden på verktyg och produkter. Utlottningar av grymma priser och goodiebags till de första 50 som handlar under kvällen!

Läs mer på vårt Facebook event https://www.facebook.com/events/190033438544364/

Varmt välkomna nya som gamla kunder.

Hairtalk hårförlängning

Äntligen så finns nu hairtalk hos oss! Välkomna till oss för konsultation!

Hår av bästa kvalitet

För att dina extensions från Hairtalk ska bibehålla sin goda kvalitet så länge som möjligt undviker vi att ytskiktsbehandla håret. Därför håller Hairtalk omsättning efter omsättning.

Marknadens mest skonsamma isättning

Hairtalks patenterade tejpsfästen är så skonsamma att ditt eget hår aldrig skadas av att använda Hairtalk. Tvärtom får ditt hår vila och växa ut i bättre skick än det hade gjort utan Hairtalk. Detta har vi bevisat gång på gång. Den skonsamma isättningen fungerar även i de tunnaste hår för att du, oavsett dina förutsättningar, ska slippa känna dig begränsad.

För att isättningen ska fungera optimalt är vi väldigt noga med att utbilda och träna alla auktoriserade Hairtalkfrisörer. Därför kan du få en full förlängning på under en timme som håller länge.

Lite uppdateringar! =)

Vi har gjort lite uppdateringar av lokalen och mer kommer komma efter sommaren! Välkomna!

Trollhättan

Öppettider

Måndag – Fredag   09 – 18
Lördag   09 – 13
Söndag   Stängt