Brudklädsel

Att stå brud händer oftast inte många gånger i en människas liv så att denna dag är speciell det kan de flesta hålla med om! Därför tar vi på fullaste allvar på oss dessa uppdrag och ser det som en ära att få vara en del av. Vi har numera 3 olika paket att välja mellan när det är dags för den stora dagen! I alla paketen så ingår det 30 min konsultation som man betalar på plats som sedan dras av på priset. Denna konsultations tid är viktig för både frisör som kund så man får chans att lära känna varann och få en bild av hur känslan och stilen ska vara på håret och makeupen. Bilder som du gillar ska du ta med och visa. =)

 

Lilla brudpaketet 

Detta paket är för dig som vet vad du vill ha och inte vill krångla till det för mycket. Du sköter makeupen själv och vi lägger all fokus på dig och ditt hår.

Innehåller en lättare uppsättning/styling, 30 min konsultation och förfriskningar.

 

Mellan brudpaketet 

Detta paket är för dig som inte vill krångla till det för mycket men vill lägga mer tid på helheten eller så är det så att all fokus ska ligga på håret och ett mästerverk ska bli till. Då är detta paketet för dig (rådfråga din frisör)

Innehåller en lättare uppsättning/styling + makeup ELLER en avancerad uppsättning, 30min konsultation och förfriskningar

 

Stora brudpaketet 

Detta paket är för dig som inte vill stressa och vill ha tid bara för dig innan det är dags för den stora frågan! Här fokuserar vi på helheten! Vi hjälper dig också med klänning och smycken.

Innehåller fri uppsättning + makeup, 30 min konsultation och förfriskningar

 

Det kan tillkomma extrakostnader om man tex vill använda sig av löshår mm. Detta finns att hyra hos oss eller så tar man med det man har hemma. Utsmyckning, blommor mm tar man också med själv, vi har oftast ett litet sortiment hos oss också.

 

Välkomna att boka ditt BRUDPAKET hos oss så ska vi göra allt för att din dag blir så vacker som går. / Aqua

 

Utebliven tid debiteras

Vi har

Stängt

på lördagarna men vi har ibland öppet för just brudar och brud följen. så hör av dig med dig förfrågan.